ROULETTE SPELEN ONLINE

Roulette spelen is eigenlijk niet moeilijk. Het is een van de klassieke tafel spellen en wordt al eeuwenlang door de mens gespeeld. Het is een spel waarbij de regels niet te ingewikkeld zijn en door iedereen gemakkelijk aan is te leren. Hetzelfde geldt gelukkig ook voor het online roulette spel. Hier leest u alles over dit wereldberoemde spel en kunt u uiteraard ook direct door klikken om zelf eens een gokje te wagen.

Zoals u in het voorgaande artikel over roulette online heeft kunnen lezen, neemt dit spel nog altijd aan populariteit toe. Zelfs de mensen die niet direct over de streep te trekken waren, raken nu toch genoeg geïntrigeerd om het ook eens uit te proberen. Mensen die niet van online gok spelletjes zoals video slots houden, vinden het roulette spelen een perfecte combinatie van spanning, geluk en eigen vaardigheden. Het is nu eenmaal zo dat het adrenaline gevoel dat roulette met zich meebrengt door bijna geen ander spel te evenaren of te overtreffen is.

Roulette spelen is ook populair omdat het zowel door beginners als door ervaren spelers perfect gespeeld kan worden. Beginners hoeven zich enkel te verdiepen in de volgorde van het spel en de verschillende inzet mogelijkheden. De rest wordt gemakkelijk geleerd tijdens het spel en ervaring is de beste leermeester. Bij bijvoorbeeld blackjack kost de voorbereiding toch al wat meer tijd en is strategie toch wat belangrijker dan de roulette tactiek bijvoorbeeld is. De verschillende inzetmogelijkheden zijn vrij logisch en voor de meeste mensen duurt het niet lang om deze onder te knie te krijgen. Een goede tip is echter wel om eerst wat te oefenen met een gratis versie van het roulette spelen omdat u op deze manier wat minder risico loopt om door beginnersfouten direct al geld te verliezen.

Zoals u hier al heeft kunnen lezen en u zich uiteraard ook wel kunt voorstellen, zijn er verschillende soorten inzetten bij het roulette spelen. Een snelle optelling brengt ons tot al meer dan honderdvijftig verschillende mogelijkheden bij dit spel. Ook al is dit een Nederlandstalige website, de meeste online roulette sites geven u de benamingen in het Engels of het Frans, en daarom zullen wij dat hier ook aanhouden. Inside Bets, of wel binnen inzetten, vallen binnen het nummer gedeelte op de virtuele roulette tafel. Een Single Number Bet (En Plein) is een inzet op maar 1 nummer op de tafel, waarbij de uitbetaling 35 op 1 is. Een Split Bet, of wel ‘a Cheval’, is een inzet van uw chip op het lijntje tussen twee getallen, waardoor u op twee nummers tegelijk inzet met een uitbetaling van 17 op 1. Een Trio Bet, of wel transversale, spreekt eigenlijk voor zich en hier zet u dus op drie nummers tegelijk in met een uitbetaling van 11 op 1. Dit doet u door uw virtuele chip op de buitenste verticale lijn aan de zijkant van een willekeurige rij van drie nummers te plaatsen. Een carré, of wel een 4-number bet, geeft een uitbetaling van 1 op 8 en komt voor als u uw fiche op de plaats waar de lijnen van vier nummers bij elkaar komen worden geplaatst. De Quatre Première komt alleen in het Europees roulette voor en bestaat uit de getallen nul, een, twee en drie en betaalt ook 8 op 1 uit. De 5-number bet kan dan weer alleen bij het Amerikaans roulette. Hiervoor moet u een chip plaatsen op de kruising van de 0, de 00 en 2, waarbij u ook op de 1 en de 3 inzet. Als de bal op een van deze getallen tot stilstand komt dan krijgt u 6 op 1 uitbetaald. Voor de 6-number Bet, of wel sixaine, plaatst u uw virtuele fiche op de buitenste lijn waardoor u op twee rijen van drie speelt met een uitbetaling van 5 op 1.

Dan zijn er natuurlijk ook nog de outside bets in het roulette spelen, of zoals wij hier meestal refereren in de Nederlandse taal naar de buiten inzetten, die dus buiten de nummers 1 tot 36 op de virtuele roulette tafel vallen. Hieronder vallen de columns bets (colonne) waar een chip op de kop van een kolom wordt geplaatst, aan de overkant van de 0, die alle 12 nummers in de kolom beslaat en 2 op 1 uit betaald. Als u of wel de nummers 1 tot 12, 13 tot 24 of 25 tot 36 wil inzetten dan kan dat met de dozens bet, douzaine. Ook hier geldt de uitbetaling van 2 op 1. Een even-money bet staat voor het inzetten op zwart/rood, of hoog/laag en even/oneven. Dit wordt Red-black (rouge-noir), high-low (passe-manque) en odd-even (impair-pair) genoemd en hier is de uitbetaling altijd 1 op 1. In deze laatste voorbeelden is de uitbetalingen dus veel lager aangezien de kans dat het balletje op een rood of oneven nummer terecht komt natuurlijk veel groter is. Dit is namelijk bijna vijftig procent. Het is niet geheel vijftig procent omdat het vakje met de nul voor het voordeel van het huis zorgt. In het Amerikaanse spel zijn er twee vakjes met nullen, en daar is het huis voordeel dus nog groter.

Met het overzicht van deze inzet mogelijkheden is het roulette spelen waarschijnlijk al heel wat duidelijker geworden. U kunt dus zelf uw winkans kiezen door een bepaalde goed uitbetaalde of minder goed uitbetaalde inzetmogelijkheid te kiezen. Natuurlijk is het roulette spelen altijd afhankelijk van het lot, maar door verstandig uw inzet mogelijkheden te kiezen kunt u zelf bepalen hoe groot uw win kans zal zijn. Als gevolg hiervan is de voldoening natuurlijk enorm groot als u een winnende treffer scoort. Roulette spelen is daarom een zeer aantrekkelijk spel wat vanwege zijn eenvoudige en duidelijke inzetmogelijkheden alsmaar in populariteit blijft toenemen.